NYHEDER OM DIGITAL PUBLICERING

Ses vi til world publishing expo i Wien 10.-12. oktober?

Skrevet af Mette Fangel Sørensen d. 09-09-16 14:37

Find mig her:

WPE_vienna.png

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen er med som udstillere på World Publishing Expo, som i år afholdes i Wien, Østrig fra den 10.-12. oktober.

I år vil der være to konferencer på messen – Digital World og Print World 2016 – som begge er gratis. De tegner til at blive ekstremt interessante og i sig selv værd en tur til Wien.

Du kan fx høre om den canadiske avis La Presses transformation til en digital frontløber i branchen, og andre indlæg på de to konferencer vil give bud på svar til spørgsmål som:

  • Hvad er fremtiden for nyhedsmedier?
  • Hvad gør andre mediehuse?
  • Hvordan øger andre mediehuse deres digitale omsætning?

Messen er i det hele taget et fantastisk sted at få en fornemmelse for, hvad der sker i medieindustrien lige nu. Vi håber at se dig – og hvis du ikke allerede har købt billet, så vil vi gerne invitere dig og give dig en voucher til en gratis billet.

 

WPE16_free_voucher

NB. Voucheren udløber den 23. september, så du skal ikke vente for længe med at bruge den.

 

Mød os på stand C.353
I år udstiller vi sammen med SUPAG og Zissor, som respektivt er eksperter i at scanne og digitalisere arkiver.

Kom forbi vores stand og hør vores mini-sessioner eller hop på en guidet tur for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din digitale omsætning.

Der kommer mere information om vores program og tilbud på standen, når messen kommer nærmere.

I mellemtiden må du ikke tøve med at følge op på vores invitation og downloade en voucher til en gratis billet (du kan i øvrigt give voucheren videre til dine kolleger, så de også får en gratis billet).

Hvis du har lyst til at mødes med os på messen og fx få indblik i vores viden om eAvis læsere eller måder, du kan øge din digitale omsætning på, så har vi gjort det rigtig nemt for dig at booke et møde:

Book a meeting with Visiolink at World Publishing Expo 2016

Topics: Events

Abonnér på e-mail opdateringer


Visiolink at the World Publishing Expo 2015

New Call-to-action