NYHEDER OM DIGITAL PUBLICERING

Inspirerende case om e-aviser fra et hotel i Norge

Skrevet af Lars Ørhøj d. 27-05-15 11:42

Denne case er en beskrivelse af erfaringer fra det virkelige liv, hvor man har brugt en rigtig fin tilgang til at inkludere e-aviser i en reklamekampagne, der er sammenkoblet med en hverdagssituation. Det er noget, der sker på hoteller over hele verden, når en hotelgæst tjekker ud.

Vi befinder os i Norges hovedstad, Oslo. Jeg står ved udtjekningsskranken for at afslutte betalingen, og proceduren ender med, at jeg kommer med det helt gængse spørgsmål: "Vil du være sød at ringe efter en taxi til mig?"

På de fleste hoteller vil personalet med glæde bestille en taxi, men ikke på det her bestemte hotel i Oslo. Ikke fordi de ikke yder en god service, for i stedet for får jeg at vide, at jeg hurtigt selv kan bestille taxien på den iPad, der står på bordet bare et par meter væk.

Det er ikke noget problem, for jeg kan godt lide at lade teknologien hjælpe mig, så jeg bestiller taxien fra iPad'en og indtaster mit mobiltelefonnummer, da jeg bliver bedt om det. Et sekund senere modtager jeg den her SMS:

iPhone Messages Visiolink

Her kommer det interessante: Sammen med taxioplysningerne indeholder tekstbeskeden også en oplysning om, at jeg kan få adgang til dagens e-erhvervsavis Dagens Næringsliv helt gratis! Nu har jeg lynhurtigt fået tilbudt en gratis avis, som jeg kan læse i taxien – eller senere på dagen, hvis det passer mig bedre.

Jeg skal bare klikke på linket til enten Apples eller Googles app-butik og downloade appen.

iPhone DN eAvis Visiolink

Fra appen kan jeg hurtigt indtaste rabatkoden fra den SMS, jeg fik.

iPhone Login Visiolink

Sådan! Nu har jeg adgang til dagens avis direkte på min smartphone eller tablet.

iPhone DN Visiolink

Det er en velgennemtænkt proces, hvor man integrerer rabatkoder i en dagligdags situation – og det er en fremragende metode til at gøre din målgruppe interesseret i dit digitale avistilbud.

*Dagens Næringsliv er en norsk avis, der har specialiseret sig i erhvervsnyheder. Du kan downloade DN Apple-appen her eller Google-appen her. Begge apps er udviklet i et samarbejde mellem DN og Visiolink.


New Call-to-action

Topics: Cases

Abonnér på e-mail opdateringer


Visiolink at the World Publishing Expo 2015

New Call-to-action